Raamdecoratie

raamdecoratie 1

Raamdecoratie heeft voor iedere ruimte een andere functie. In de slaapkamer komt het van pas om te verduisteren, in de badkamer voor minder inkijk en in de woonkamer zorgt het voor een aangename akoestiek en extra sfeer.

Voor elk
raam
Voor elke
stijl

raamdecoratie 2

Ook de stijl van je huis is een belangrijke factor waar we bij AN-ders rekening mee houden. In oude huizen staan geplooide, rijke stoffen mooi. Terwijl strakke gordijnen het goed doen in nieuwbouw. Maar het een sluit het ander natuurlijk niet uit!

De perfecte match
voor jouw interieur.

Raamdecoratie kent veel vormen en stijlen. Dat vertaalt zich in eindeloze mogelijkheden om een unieke sfeer weer te geven. Bij AN-ders tillen we jouw raamdecoratie (en daarmee ook jouw interieur) naar een hoger niveau. Daarom komen we altijd ter plaatse om persoonlijk advies te kunnen geven.

Overgordijnen
Vouwgordijnen
Rolgordijnen

We hebben voor ieder wat wils, van wave gordijnen voor in de woonkamer tot strakke rolgordijnen. Of net een combinatie van die twee voor iets meer sfeer in een modern interieur. Elk type raamdecoratie heeft zijn specifieke eigenschappen en samen bekijken we wat bij jou past.

Lamellen
Plissé gordijnen
Japanse panelen

AN-ders bij jou thuis?

We helpen je een keuze te maken uit duizenden stoffen, systemen en kleuren. Met kennis van zaken en oog voor detail. We komen graag bij je langs op een moment wanneer het jou goed uitkomt. Let’s get inspired!

maak hier een afspraak
detail
inspiratie 3